Soita 0400 818 798

Tilaa hyvän olon lahjakortti

Tilaa hyvän olon lahjakortti

Lahjakortti palveluihimme on mukava ja helppo tapa muistaa ikääntynyttä läheistä häntä hyödyttävällä tavalla. Sinä valitset miten haluat läheistäsi ilahduttaa.

Voit kohdentaa lahjakortin tiettyyn palveluun tai valita tietyn summan, jolloin lahjakortin saaja voi itse valita palvelun. 

Lahjakortin tilaaminen:

Soita numeroon 0400 818798 ja sovi puhelun aikana lahjakortin sisältö sekä maksu – ja toimitustapa. Jos emme vastaa puheluusi soitamme takaisin heti kun mahdollista.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti(at)lapinseniorikuntoutus.fi. Kerro viestissäsi lahjakortin sisältötoive ja hinta sekä tapa miten haluat lahjakortin maksaa. Laita viestiin myös lahjakortin toimitustapa toiveesi.

Lahjakortin maksaminen:

Lahjakortin maksaminen onnistuu sopimalla käyntiaika toimitiloissamme ja maksamalla siellä kortilla tai käteisellä. Voimme myös lähettää laskun sähköpostitse jolloin tarvitsemme maksajan yhteystiedot.

 

Lahjakortin toimittaminen saajalle:

Lahjakortin voi hakea toimistoltamme erikseen sovittuna ajankohtana. Voimme myös postittaa lahjakortin puolestasi saajalle jolloin lisäämme lahjakortin hintaan postikulut 3€.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Älä epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimitse p. 0400 818 798

tai sähköpostilla posti @ lapinseniorikuntoutus.fi