Soita 0400 818 798

Omaisille

Ikääntyneiden ryhmäkuntoutus

Tarvitsetko omaishoitajana hetken itsellesi? Haluatko käydä asiointi reissulla rauhassa? Pyydä meiltä apua omaishoitajan sijaispalveluna. 

Lue lisää

Kyseessä on sosiaalipalvelu, jossa sijaistaja tulee  kotiin antaen sinulle huolettoman hetken poissa kotoa. Samalla läheisesi saa turvallisen sekä virikkeellisen tuokion. Sijaistus voi olla kertaluontoinen tai jatkuva ja säännöllinen palvelu. Yhden kerran minimiaika on 1 tunti. Sijaistuspalvelua toteuttaa aina sama henkilö yhden asiakkaan luona, jolloin asiakkaan kanssa saadaaan luotua lämmin ja tuttavallinen suhde.

Palvelua varten tehdään erillinen arvio ja sopimus palvelun tarpeesta ja sisällöstä. Sisältö voi olla esim. ulkoilua, lehden lukua ja seurustelua, pelien pelaamista tai kotijumppaa asiakkaan mahdollisen kuntoutussuunnitelman mukaan. Myös tarvittavat hoivaan liittyvät tehtävät, kuten ruoan lämmittäminen voi sisältyä palveluun. 

Hinnat ja ajanvaraus

Palvelun hinta: 39 € / tunti. Ilta- ja viikonloppukäynnit sovittavissa erikseen. 

Hintaan lisätään kotikäyntilisä ensimmäisen tunnin osalta. Kotikäyntilisä 0-5km 9 €, 5,1-10km 12 €, 10,1-20km 17 €, 20,1-30km 23 €, yli 30km sovitaan erikseen.

Palvelun hinnasta (ilman kotikäyntilisää) saa kotitalousvähennyksen.

Lisätiedot ja ajanvaraus                                                                 

p.0400 818 798 tai posti@lapinseniorikuntoutus.fi

Ikääntyneiden ryhmäkuntoutus

Omaishoitajan hyvän olon -paketti – on luotu tukemaan omaishoitajan jaksamista sekä itsestään huolehtimista arjen keskellä.

Lue lisää sisällöstä

Pakettiin kuuluu:

1 x 60 min fysioterapia

1 x 30 min hieronta niskahartialle, käsille tai jalkaterille

1 x 90 min rentouttava kokovartalohieronta

Fysioterapiakerta voi sisältää laajan fysioterapeuttisen tutkimuksen ja arvioinnin sekä ohjeita itsehoitoon. Se voi olla myös asiakkaalle sopivien harjoitteiden tekemistä keholle ja mielelle, joista voidaan laatia henkilökohtainen kotiharjoitusohjelma. Fysioterapiakertaan yhdistetään 30 min hieronta.

Kokovartalohieronta toteutetaan erillisenä kertana ja siinä keskitytään kehon ja mielen rentouttamiseen

Hinnat ja ajanvaraus

Palvelupaketin hinta: 151 €.

Lisätiedot ja ajanvaraus                                                                  p.0400 818 798 tai posti@lapinseniorikuntoutus.fi 

Kotona asuvan omaishoidettavan intervallijakso hoivakodissa tms. paikassa on tarkoitettu omaishoitajan lepoa sekä hoidettavan virkistymistä varten

Olemme apunasi suunnittelemassa intervallijakson sisältöä.

Lue lisää

Jotta omaishoidettava saisi jaksolta enemmän ja viihtyisi jaksolla paremmin, suosittelemme hyödyntämään fysioterapia-, hieronta- tai virkistys- ja ulkoilupalveluitamme intervallijakson aikana. Tällöin omaishoidettava saa enemmän mielekästä tekemistä jakson ajaksi ja aika kuluu nopeammin. Samalla jakson aikana ei kunto ja liikuntakyky pääse alenemaan. 

Suunnitelmallisesti toteutettu kuntouttava jakso voi sisältää esim. 2-3 fysioterapia-, hieronta- tai kuntokaverikäyntiä intervallipaikassa. Tavoitteena on auttaa hoidettavaa ylläpitämään liikkumiskykyään sekä muuta mahdollista omatoimisuutta. Samalla mieli pysyy virkeänä ja seuraavallekin intervallijaksolle on mukava lähteä.

Kuuntele videomme aiheesta jossa pohdimme miten intervallijaksolle saisi lisää aktiivisuutta.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Älä epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimitse p. 0400 818 798

tai sähköpostilla posti @ lapinseniorikuntoutus.fi