Sähköinen ajanvaraus                                                          Soita 0400 818 798

Fysioterapia

Fysioterapiaa ammattitaidolla

Mitä sinä haluaisit vielä pystyä tekemään? Onko sinulla jokin harrastus tai jokin muu mielekäs tekeminen, josta olet joutunut luopumaan fyysisen kunnon tai liikuntakyvyn heikkenemisen myötä?

Fysioterapian tavoitteen ei tarvitse aina olla vaivan helpottaminen. Tavoite voi olla sinulle merkityksellisen tekemisen mahdollistuminen, esimerkiksi hiihtäminen, marjastaminen tai pyöräily.

Fysioterapiaan voi hakeutua varaamalla ajan. Jos et ole varma voisiko fysioterapiasta olla apua sinun ongelmaasi tai asiaasi, kannattaa soittaa ja keskustella asiasta kanssamme. Fysioterapian hinta määräytyy keston mukaan ja käyntejä voi olla vain yksi tai enemmän. Voit hyödyntää fysioterapian 5 x sarjojamme jolloin saat pienen alennuksen jokaisesta kerrasta. Kotikäynneiltä veloitamme hinnaston mukaisen kotikäyntilisän.

Ajanvaraus tapahtuu ottamalla yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, laittamalla sähköpostia,  soittamalla numeroon 0400 818 798 tai sähköisen ajanvarauksemme kautta.

Ota fysioterapeuttimme mukaan tukemaan sinua matkallasi kohti tavoitettasi!

Fysioterapia Rovaniemi – ikäihmisille

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme tuovat elämään iloa ja virkeyttä. Fysioterapiassa autamme sinua tai läheistäsi liikkumiseen, tasapainoon, kipuihin tai alentuneeseen kuntoon liittyvissä tilanteissa. Fysioterapia voi olla muutaman kerran arvio ja ohjauskäynti tai pidempi harjoittelujakso.

Jo yrityksemme nimi kertoo että seniori-ikäiset, ikääntyneet ja vanhukset ovat kaikki lähellä sydäntämme. Olemme erikoistuneet ikääntyneiden fysioterapiaan, geriatriseen kuntoutukseen ja muistikuntoutukseen.Lisäksi meillä on osaamista neurologisten sairauksien sekä tuki-ja liikuntaelinten fysioterapiasta.

Yleisimipiä fysioterapiaan hakeutumisen syitä ikäihmisillä ovat nivelrikko- ja kulumavaivat ja niiden aiheuttamat ongelmat liikkumisessa, polven- tai lonkan tekonivelen kuntoutus, tasapaino- ja liikkumisen ongelmat, kaatuilu ja kaatumisen pelko sekä erilaiset kiputilat.

Fysioterapia voidaan toteuttaa toimitiloissamme Ainonkadulla,Rovaniemen ydinkeskustassa tai kotikäynteinä asiakkaan kotona tai hoivakodissa.

Fysioterapian toteuttaminen kotikäynteinä onkin monelle ikäihmiselle ja muistisairaalle tärkeää. Tällöin voimme hyödyntää harjoittelussa tuttua koti- ja lähiympäristöä sekä tukea kotona pärjäämistä.

Toimitilamme sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja sinne pääsee helposti hissillä (takapihan kautta), myös liikkumisen apuvälineiden kanssa.

Ajanvaraus tapahtuu ottamalla yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, soittamalla numeroon 0400-818798 tai sähköisen ajanvarauksemme kautta. Kotikäyntien varaus tehdään soittamalla!

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT MEILLE ASIAKKAAKSI.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Älä epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimitse p. 0400 818 798

tai sähköpostilla  posti @ lapinseniorikuntoutus.fi