Sähköinen ajanvaraus                                                          Soita 0400 818 798

Hieronta

Hieronta Rovaniemi – vastaanotolla tai kotikäyntinä

Hieronnan tavoitteena on lihasten ja mielen rentouttaminen. Hieronta sopii lähes kaikille ja on erityisen tarpeellista ylirasittuneille ja kireille lihaksille. Hieronnan avulla voit saada apua myös mielen rentoutumiseen.

Hieronta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ja yhdistettynä lämpöhoitoon auttaa kehoa palautumaan nopeammin rasituksesta. Meillä on käytössämme Hydro -lämpöpakkaus, jos kaipaat hieronnan aikana lisälämpöä.

Lihasvoiman lisääntymiseen hieronnalla ei ole vaikutusta, mutta aineenvahdunnan parantumisen myötä hieronta vaikuttaa positiivisesti lihasten toimintaan ja voi siten vaikuttaa esim. liikkumisen helpottumiseen sekä kiputuntemuksiin.

Hieronta voidaan toteuttaa osahierontana (30-60 min), jolloin keskitytään tietyn osa-alueen käsittelemiseen. Jos taas haluat kokonaisvaltaisemman palautumisen ja rentoutumisen, kokeile kokovartalohierontaa (90 min). Hieronnan hinnat määräytyvät hoidon keston mukaan. Hinnaston löydät hinnasto sivultamme.

Hierontaan tulon syitä ovat

– lihaskireydet ja -jäykkyydet
– lihaskipu
– stressi, rentoutumisen tarve ja
– palautuminen esim. liikuntaharjoittelusta

Hierottava alue määräytyy ongelmien ja tarpeiden mukaan. Siitä onkin hyvä keskustella hierojamme kanssa jo aikaa varatessa.

Voit varata ajan hierontaa toimitiloihimme nettiajanvarauksen kautta, alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla p. 0400 818 798. Kotikäynnit varataan aina soittamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Hieronta toteutetaan perinteisesti hoitopöydällä, myös kotikäynneillä hierojallamme on tarvittaessa mukana kannettava hoitopöytä. Jos asiakas ei pysty tai halua mennä hierontapöydälle käsiteltäväksi, voidaan hieronta toteuttaa esim. istuen ylävartalon osalta.

Hierontaan ei saa tulla jos tunnet itsesi sairaaksi ja sinulla on flunssan, keuhkoinfektion tai vatsataudin oireita.

Muita mahdollisia esteitä hieronnalle ovat hoidettavalla alueella oleva ihorikko tai ihottuma, laskimotukos, diabetes (lähinnä alaraajojen osalta), syöpä (asiasta tärkeää keskustella hoitavan lääkärin kanssa) tai jokin muu elämääsi rajoittava sairaus.

Onkin tärkeää että hierojamme tietää perussairaudet hoidettavalta henkilöltä, tämän vuoksi hieronta aloitetaan haastattelemalla asiakas.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Älä epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimitse p. 0400 818 798

tai sähköpostilla posti @ lapinseniorikuntoutus.fi