Soita 0400 818 798

Kuntokaveri

Tukea ikäihmisen liikuntaan ja kuntoutukseen

Kuntokaveripalvelu on sinulle, joka tarvitset tukea kuntoutumiseen tai kaveria ulkona liikkumiseen. Kuntokaveripalvelu sopii hyvin esim. fysioterapiajakson jälkeiseksi kuntoutumisen tueksi.  Palvelun avulla tuetaan päivittäisistä toiminnoista selviämistä sekä arjen aktiivisuuden lisäämistä kokonaisvaltaisesti. Kuntokaveripalvelu toteutetaan aina asiakkaan kotona, hoivakodissa tai harrastuspaikassa.

Palvelun sisältö määräytyy sinun toiveiden ja tarpeittesi mukaan. Kuntokaveri voi ulkoilla kanssasi kuntoilumielessä, toteuttaa fysioterapeutin tms. laatimaa kotijumppaa ja tehdä muistia tukevia harjoitteita. Tarvittaessa palveluun voidaan yhdistää fysioterapeuttinen arvio, jonka perusteella suunnitellaan kotiharjoitteet. Kuntokaveri tulee kotiisi tai muuhun asuinympäristöön. Palvelun kesto on aina väh 60min.

Voita varata ajan kuntokaveripalveluun soittamalla 0400 818798 tai laittamalla viestiä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Hinnastosta löydät kuntokaveripalvelun hinnan sekä siihen lisättävän kotikäyntilisän.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Älä epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimitse p. 0400 818 798

tai sähköpostilla 

posti @ lapinseniorikuntoutus.fi

5 + 2 =