Soita 0400 818 798

Lihaskuntoryhmä

Lihasvoimaharjoittelua, tasapainoa ja liikkuvutta -mukavassa seurassa

Oletko huolissasi liikkumiskyvystäsi? Koetko että jalat väsyvät pitempään kävellessä tai selkä ja hartiat kotitöitä tehdessä? Onko sinulla ongelmia tasapainon kanssa?

Lihasvoimahajoittelu on tärkeää iän myötä. Lihaskuntoryhmässämme pääset harjoittelemaan monipuolisesti lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta.

Säännöllisellä lihasvoimaharjoittelulla (2 x viikossa) on tutkitusti vaikutusta lihasvoiman lisääntymiseen, joka osaltaan vaikuttaa positiivisesti tasapainoon ja jaksamiseen sekä päivittäisten kotitöiden tekemiseen. Päivittäin liikkuvalla ja aktiivisella henkilöllä taas 1 x viikossa tapahtuva lihasvoima harjoittelu riittää ylläpitämään lihasvoimaa.

Harjoittelu tapahtuu osittain ryhmässä ja osittain yksilöllisten ohjelmien mukaan, joita muokataan tarvittaessa. Liikunnallisten harjoitteiden lomassa lihaskuntoryhmissä tehdään myös muistikuntoutus harjoitteita.

Ryhmä sopii sinulle, jos haluat huolehtia riittävästä lihasvoimasta ja jaksamisesta tai haluat ennaltaehkäistä liikkumisen ongelmia. Ryhmä sopii myös jatkoksi yksilöllisen kuntoutusjakson jälkeen tai kuntoutusmuodoksi esim. kaatumisen tai sairastelun jälkeen. 

Ryhmään voi tulla tutustumaan ja kokeilemaan, tutustumiskerta on ilmainen. Ilmoitathan tulostasi soittamalla. Ryhmäkäynti maksaa 9€/kerta, 10 kerran kortti on 75€. Ryhmään mahtuu max. 10 henkilöä.

Lihaskuntoryhmät kokoontuvat  syksyllä 2022:

maanantaisin ja torstaisin klo 12 -13.00. ryhmä on suunnattu heille joilla on liikkumisen ongelmia.

tiistaisin ja torstaisin klo 12 – 13.00. ryhmä on tarkoitettu ilman apuvälinettä liikkuville ja heille jotka kaipaavat haasteita. 

Ryhmissämme on tällä hetkellä tilaa – Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen p. 0400 818798 tai sähköpostilla posti @ lapinseniorikuntoutus.fi

Jäikö sinulle kysyttävää?

Älä epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimitse p. 0400 818 798 tai sähköpostilla

posti @ lapinseniorikuntoutus.fi

15 + 3 =