Soita 0400 818 798

Veteraanit ja lotat

Avokuntoutusta kaupungin maksusitoumuksella veteraaneille sekä
Lotta Svärd -säätiön kautta lotille 

Toteutamme veteraanikuntoutusta Rovaniemen kaupungin palveluntuottajana avokuntoutuksena toimitiloissamme tai kotikäynteinä.

Veteraani pääsee meille kuntoutukseen kaupungin maksusitoumuksella esittämällä toiveen palveluntuottajasta hakemuksensa yhteydessä.

Veteraanit ovat oikeutettuja myös kotiin tuotaviin palveluihin. Meiltä voit tällaisena palveluna tilata veteraanien virkistyspalvelua, joka sisältää ulkoilua, seurustelua, kädentaitoja tai asiointiapua. Sisältö suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Veteraanien virkistyspalvelun voi saada myös hoivakodissa asuva veteraani. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Lotta-kuntoutukseen ovat oikeutettuja kaikki lottana tai pikkulottana sotien aikana toimineet naiset. Lotta-kuntoutusta haetaan Lotta Svärd -säätiön kuntoutushakemuksella. Voimme tarvittaessa auttaa kuntoutuksen  hakemisessa.

Ohjeet löydät Lotta Svärd -säätiön sivuilta. 

Voit pyytää myös meidän apuamme hakemuksen tekemisessä ja kuntoutuksen järjestämisessä. Toteutamme Lotta-kuntoutusta avokuntoutuksena toimitiloissamme tai kotikäyntinä asiakkaan kotiin tai hoivakotiin.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Älä epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimitse p. 0400 818 798

tai sähköpostilla posti @ lapinseniorikuntoutus.fi