Soita 0400 818 798

Virkistys-, ulkoilu- ja asiointipalvelut

Koetko itsesi yksinäiseksi?

Viettääkö läheisesi mielestäsi paljon aikaa yksin?

Haluaisitko sinä tai omaisesi päästä ulkoilemaan säännöllisesti ja turvallisesti?

Lue lisää

Toisen ihmisen läsnäolo on tärkeää ihmisen hyvinvoinnille. Ihmisten tapaaminen ja toisen ihmisen läsnäolo tuovat tukea ja turvaa, lisäävät aivoterveyttä ja virkistävät mieltä. Ja kun tähän liitetään vielä ulkoilu yhdessä toisen ihmisen kanssa kasvaa hyvinvoinnin lisääntyminen merkittävästi.

Tavoitteena on tukea, edistää ja ylläpitää asiakkaan fyysistä-, psyykkistä- ja sosiaalista hyvinvointia, vireyttä ja terveyttä. Jokaisella tapaamisella huomioidaan asiakkaan voimavarat, toiveet ja odotukset. Virkistyspalveluun voi yhdistää omaishoitajan sijaispalvelun, jolloin hän voi käydä asioilla rauhassa.

Sisältö voi koostua asiakkaan kanssa yhdessä tehdyn suunnitelmamme mukaan, mistä tahansa asiakkaalle mieluisasta tekemisestä. Suosittuja sisältöjä ovat mm. käsityöt, lukeminen, ulkoilu ja kulttuuri. 

Sosiaalipalvelu ja kotitalousvähennys

Virkistys- ja ulkoilupalvelu voidaan tuottaa sosiaalipalveluna (alv 0%), minkä lisäksi palvelun hinnasta (ilman kotikäyntilisää) voi saada kotitalousvähennyksen.

Hinnat ja ajanvaraus

Palvelun hinta: 39 € / tunti + kotikäyntilisä.

Ilta- ja viikonloppukäynnit sovittavissa erikseen. Hintaan lisätään kotikäyntilisä ensimmäisen tunnin osalta. Kotikäyntilisä 0-5km 9 €, 5,1-10km 12 €, 10,1-20km 17 €, 20,1-30km 23 €, yli 30km sovitaan erikseen.

Lisätiedot ja ajanvaraus                                                                           p. 0400 818798 tai posti@lapinseniorikuntoutus.fi  

Jäikö sinulle kysyttävää?

Älä epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimitse p. 0400 818 798

tai sähköpostilla posti@lapinseniorikuntoutus.fi